dinsdag 13 september 2011

Nieuwe datum Multicultureel Netwerk Congres

Beste lid van Multicultureel Netwerk, Allereerst willen we je hartelijk danken voor je vertrouwen en eventueel aanmelding voor het congres op 1 oktober 2011. Graag informeren wij je over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het congres.

Het bestuur van stichting Multicultureel Netwerk (MCNW) is helaas genoodzaakt om het congres: Eenheid dóór diversiteit, van 1 oktober 2011 te verplaatsen naar 24 maart 2012.

Als bestuur voeren wij alle activiteiten rondom het te organiseren congres in onze vrije tijd uit, naast onze reguliere werkzaamheden. Dit heeft ertoe geleid dat wij helaas te weinig tijd hebben gehad om voldoende fondsen binnen te halen voor het neerzetten van een inhoudelijk gedegen, gevarieerd en aantrekkelijk congres. Aan het enthousiasme van bestuursleden, de sprekers, sponsoren en andere betrokken partijen heeft het niet gelegen, echter wel aan de factor tijd.

Uit het grote aantal inschrijvingen blijkt dat ons programma-aanbod interessant genoeg is om het congres uit te stellen naar een geschikter moment. We doen dan ook ons uiterste best om hetzelfde programma en dezelfde sprekers te behouden voor 24 maart 2012.

Om onze sponsoren en leden niet teleur te stellen bieden we een alternatief programma aan op 1 oktober 2011. Als je hierbij aanwezig wilt zijn ben je van harte welkom. Meer informatie hierover is binnenkort te vinden op www.mcnw.nl. En via twitter: #mcnw

Wij vragen je begrip voor ons besluit en we hopen je naast 1 oktober aanstaande ook te mogen verwelkomen op 24 maart 2012.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Met vriendelijke groet,


Stichting Multicultureel Netwerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten